OM OSS

Vi er en liten familiedrevet bedrift som holder til i Søgne på Sørlandet.

Kari Anne Candasamy er gründeren bak Såpeloftet og hun startet opp i 2006 etter å ha laget såper på hobbybasis en tid.

 

Interessen for såpelaging ble vekket etter enn tur til London hvor hun kom over en såpebutikk med håndlagde såper. Etter intense selvstudier laget hun sin første såpe, og deretter begynte såpeeventyret.

 

Hun har siden reist til Frankrike på kurs hos Melinda Coss, som har skrevet flere bøker om såpelaging. Hun var også deltaker på HMSGs internasjonale såpekonferanse i Portland i  USA i 2012 og i Atlanta i 2018.

I dag leverer Såpeloftet såper til mange butikker over hele landet. Såpeserien Soaps of Norway har blitt svært populær på typåiske turiststeder.

 

Kari Anne er innehaver og daglig leder og står for all produksjon.

Svigerdatteren Elisabeth er ansvarlig for pakkingen, mens andre familiemedlemmer og venner trår til ved behov.

kc3-983x1024_edited.jpg
Elisabeth-pakker-983x1024_edited.jpg

SOLSIKKEPRISEN 2008

I 2008 vant Kari Anne Solsikkeprisen under Kjerringtorget i Nesbyen, et årlig marked for kvinnelige håndverkere. Prisen var på 10.000 kroner og kom godt med i en tidlig fase av bedriften.

Her er juryens begrunnelse:

"Dette er en gründer i ordets rette forstand. Etter en tur til England ble det sådd et frø. Hun kom hjem, leste bøker, studerte via internett og satt i gang med såpeproduksjon. Produksjonslokaler har hun hjemme ved siden av jobb og familie. Juryen var fasinert av produktene, både innhold og utseende. Helsebringende produkter, fra naturen. Hun har gode muligheter til å videreutvikle sin bedrift."